Wij zijn geopend!

U bent van harte welkom op een "veilig" Landgoed Lauswolt.

Voor een paar dagen ontspannen en genieten is Landgoed Lauswolt geopend. Een verkwikkende wandeling in het bos, een duik in ons zwembad, een mooie fietstocht of het spelen van 18-holes op de naastgelegen baan van Golf & Countryclub Lauswolt behoren tot de mogelijkheden. De tijd is aan u! 

Binnen alle overheidsmaatregelen ontvangen wij u graag met onze kenmerkende gastvrijheid.

Vanaf zaterdag 5 juni zijn onze restaurants; De Heeren van Harinxma, Beachclub Lauswolt en Bistro Nijeholt weer geopend, dit tot 22.00 uur.

Tevens is ons Wellness Centre The Art of Beauty, by Lauswolt geopend. Ook wanneer u niet op het landgoed logeert bent u van harte welkom voor het maken van een reservering.

Ook staan onze hotelfietsen, op basis van beschikbaarheid tot uw beschikking, om de prachtige bosrijke omgeving te verkennen.

Juist in deze onzekere en spannende tijd staat het welzijn van u als onze gast maar ook onze medewerkers bovenaan. Klik hier voor de maatregelen die wij hebben getroffen voor uw en onze veiligheid.

Voor al uw vragen of het maken van een reservering neemt u contact op met onze receptie op 0512 381245 of info@lauswolt.nl

Ik kijk uit naar uw komst,

Met vriendelijke groet,

Marc van Gulick

Directeur

GOLFEN OP LANDGOED LAUSWOLT
MEETING & EVENTS
TROUWEN
DE HEEREN VAN HARINXMA
BISTRO NIJEHOLT
HEALTH & SPA
ALLE ARRANGEMENTEN

TripAdvisor

Genieten van ware luxe..

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden wat u van een hotel in Friesland mag verwachten.

Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.

Vanzelfsprekend beschikt ons hotel over de faciliteiten die u mag verwachten van een vijfsterrenhotel in Friesland. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning.

Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merkt u onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook onze Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Maar het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Welkom op Landgoed Lauswolt.