01-friesland
030621THDJI_0306.JPG
030621TH_DSC7041.JPG
koeien
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontspanning

In de directe omgeving van Landgoed Lauswolt kunt u heerlijk wandelen, fietsen of met een door ons geregelde sloep met picknickmand het water op. De Veenhoop is namelijk maar 12 minuten van het landgoed rijden.. Hebt u speciale wensen? Wij staan u graag bij in het samenstellen van uw programma: van kookworkshop, cursus schilderen, kaatsclinic, outdoor activiteit, wijnproeverij, solex-tour, tot huifkartocht. Zegt u het maar!

Grutsk op Fryslân

Friesland is een bijzondere, karakteristieke en unieke provincie vooral bekend om zijn meren. Maar Friesland is veel meer. Zo ligt ons Landgoed middenin de bossen van een beekdallandschap. De 11 Friese steden hebben elk hun eigen karakter. Sommige zijn piepklein, maar compenseren hun afmetingen ruimschoots met hun charme.

Elfstedentocht

Weinig sportevenementen spreken zo tot de verbeelding als de Elfstedentocht. U kunt vanuit ons Landgoed zelf de Elfstedentocht ervaren, met een prachtige autoroute langs enkele (of alle) Friese steden. Daar kunt u ook de nieuwe fonteinen aanschouwen die in elke stad gebouwd zijn in 2018.

Musea

In de omgeving zijn verschillende musea te vinden. Laat u inspireren in het Fries Museum, dat u laat meenemen in de historie van de Friezen en Friesland. In Groningen bevindt zich het Groninger Museum. Een extravert en kleurrijk museum met verschillende collecties en presentaties op het gebied van kunst en oudheden.

Fietsen en wandelen

De meeste mensen kennen Friesland van de meren en het zeilen. Maar Friesland is ook een walhalla voor fietsers. Met de vele fietspaden ontdekt u in de directe omgeving van Landgoed Lauswolt hoe bosrijk Friesland ook is. En dat is een prachtige omgeving voor een fietstocht!

En houdt u van wielrennen? Echte kilometervreters doen rondje langs een deel van de Elfsteden of rond het Sneekermeer in amper 3 uren. En wist u dat het mogelijk is om met een fietstocht van ongeveer 100 kilometer zowel Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel aan te doen?

Vanzelfsprekend ligt een tocht met een mountainbike door de bossen van Beetsterzwaag voor de hand. U hoeft daarvoor niet uw eigen fiets mee te nemen. Tegen een geringe vergoeding hebben we een aantal zeer luxe mountainbikes en e-bikes beschikbaar voor onze gasten.

Letterlijk in onze achtertuin ligt een geweldig bos wat zich leent voor prachtige wandelingen. Wandelroutes leggen wij graag op uw verzoek gereed in het Koetshuis. Wenst u een wandeling te maken onder leiding van een gids? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Contact

De hierboven genoemde suggesties zijn slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Helma Stiekema is u graag behulpzaam bij het samenstellen van een ontspannend programma tijdens uw verblijf in het Koetshuis. 

Telefoonnummer: 0512 381245 of e-mail: reserveringen@lauswolt.nl