2-daags Fuerza Bruta Arrangement

Dit wereldberoemde, grensverleggende Argentijnse gezelschap zet uw wereld letterlijk op zijn kop. Ontsnap uit de realiteit en ervaar deze dynamische show, die u meeneemt naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert.

Fuerza Bruta is snel, verrassend en overal spectaculair: in de lucht, op het podium, waar u ook kijkt. Laat u meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, bewegende podia en visuele verrassingen. Wees voorbereid op het onverwachte. Wees voorbereid op Fuerza Bruta!

Wij  hebben voor de voorstelling op vrijdag 6 december nog kaarten kunnen bemachtigen. Gaat u met ons mee ?

U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden. Een bezoek aan de Wellness, een boswandeling of een duik in het zwembad? Alles kan. s’ avonds geniet u van een driegangen diner in ons restaurant de Heeren van Harinxma. Na het diner vertrekken we met een touringcar richting Leeuwarden. Hier start om 22.15 uur de voorstelling van Fuerza Bruta.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. 

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood 
  • Een overnachting op een sfeervolle Comfortabele hotelkamer 
  • Eenmaal het Champagne ontbijt aan tafel geserveerd 
  • Een driegangen diner 
  • Vervoer naar Leeuwarden v.v. 
  • Toegangsbewijs voor de voortelliing Fuerza Bruta op 6 december 
  • Wij zullen u vragen om de kosten van dit arrangement vooraf te voldoen

Belangrijk om te weten:

De voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 t/m 108, de uitvoering bevat zeer luide muziek en knipperende lichten. U maakt de voorstelling staand mee, er zijn geen zitplaatsen.