2-daags Najaarsspecial

Onze najaarsspecial laat u kennismaken met de ware luxe die Landgoed Lauswolt u te bieden heeft. Van het moment dat u arriveert tot aan het moment van vertrek wordt u volledig door ons team in de watten gelegd. U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden. Nog een bezoek aan de wellness of een duik in het zwembad? Of liever met een goed boek lekker op de bank? Alles kan.

’s Avonds kunt u dineren in ons wederom met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma of in onze laagdrempelige bistro Nijeholt. Dit is niet inbegrepen in het arrangement, derhalve raden we u aan dit vooraf te reserveren als u hier gebruik van wilt maken.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. Gedurende het verblijf is er alle gelegenheid voor een bezoek aan de wellness, een mooi rondje golf, of een duik in het zwembad. 

Zo wordt het een geweldig en onvergetelijk verblijf.

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood 
  • De overnachting op een sfeervolle Comfortabele hotelkamer 
  • Het Champagne ontbijt aan tafel geserveerd 
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst 
  • U betaalt pas in het hotel