030621th_dsc7006

Ben jij op zoek naar werk? Kom binnen op zaterdag 15 april!

Landgoed Lauswolt organiseert een banenmarkt voor professionals en aankomend talent. Altijd al eens binnen willen kijken bij het enige vijfsterrenhotel in Friesland? Dit is je kans!
Op zaterdag 15 april ben je van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding onder het genot van een hapje en drankje.

Of je nou op zoek bent naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltimebaan: iedereen is welkom op zaterdag 15 april. We maken graag kennis met jou en we willen jou kennis laten maken met Landgoed Lauswolt.

Tijdens deze middag nemen we je graag mee in een rondleiding door het hotel, voor én achter de schermen.

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Deze banenmarkt is een leuke manier om met toekomstige collega’s in contact te komen. We stellen ze graag aan je voor. Er zijn collega’s van verschillende afdelingen aanwezig, zij vertellen jou graag alle ins en outs onder het genot van een hapje en drankje.

Ben jij de vroege vogel die ’s ochtends een geweldig ontbijt verzorgt voor onze gasten? Wil je in de weekenden wat extra bijverdienen als mederwerker afwas? Ken jij de fijne kneepjes van het vak als schoonheidsspecialist(e)? Of ben jij gewoon benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?

Kom sfeerproeven op Landgoed Lauswolt. Je bent van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 15 april 2023
Tijdvakken: 11:00 uur | 12:30 uur | 14:00 uur
Locatie: Landgoed Lauswolt
Adres: Van Harinxmaweg 10 in Beetsterzwaag
Parkeren: Vrij parkeren op de parkeerplaats van het hotel

Aanmelden kan per e-mail o.v.v. Aanmelding banenmarkt + gewenste tijdstip

Meld je hier aan