030621th_dsc7006

Ben jij op zoek naar werk? Kom binnen op zaterdag 23 april!

Landgoed Lauswolt organiseert een banenmarkt voor professionals en aankomend talent. Altijd al eens binnen willen kijken bij het enige vijfsterren hotel in Friesland? Dit is je kans!
Op zaterdag 23 april ben je vanaf 13:30 uur van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding onder het genot van een hapje en drankje.

Of je nou op zoek bent naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan: iedereen is welkom op zaterdag 23 april. We maken graag kennis met jou en we willen jou kennis laten maken met Landgoed Lauswolt.
We zouden het leuk vinden als je jouw C.V. mee neemt.

Tijdens deze middag nemen we je graag mee in een rondleiding door het hotel, voor én achter de schermen.

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Deze banenmarkt is een leuke manier om met toekomstige collega’s in contact te komen. We stellen ze graag aan je voor. Er zijn collega’s van verschillende afdelingen aanwezig, zij vertellen jou graag alle ins en outs onder het genot van een hapje en drankje.

Ben jij de vroege vogel die ’s ochtends een geweldig ontbijt verzorgt voor onze gasten? Ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten bij de receptie? Ken jij de fijne kneepjes van het vak als schoonheidsspecialist(e)? Of ben jij gewoon benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?

Kom sfeerproeven op Landgoed Lauswolt. Je bent van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 23 april 2022
Tijd: 13:30 tot 16:00 uur
Locatie: Landgoed Lauswolt
Adres: Van Harinxmaweg 10 in Beetsterzwaag
Parkeren: Vrij parkeren op de parkeerplaats van het hotel

Aanmelden is niet nodig.