Black Friday Deal

Speciaal voor Black Friday hebben we dit jaar een schitterende aanbieding voor u: een verblijf op een Comfortabele Kamer, inclusief ontbijt voor slechts €67,50 per persoon per nacht (o.b.v. twee personen per kamer). 

U hoeft dit verblijf niet meteen te boeken. We hebben namelijk een speciale voucher gemaakt die u weliswaar aanschaft op Black Friday, maar in heel 2019 en 2020 (met uitzondering van de feestdagen) kunt inleveren bij een verblijf op ons landgoed. Bij aankomst op vrijdag of zaterdag geldt een toeslag van tien euro per persoon, per nacht. 

Combinatiedeal

Als extra kunt u een heerlijke lichaamsmassage van 55 minuten toevoegen aan deze deal. Normaal gesproken is de prijs voor deze massage €75,00 per persoon. In combinatie met de Black Friday deal kunt geniet u voor slechts €65,00 per persoon voor deze heerlijke behandeling. 

Dit is een ongekend lage prijs om de ware luxe van Landgoed Lauswolt weer eens te beleven. Zoekt u nog een origineel cadeau of eindejaarsgeschenk? De onvergetelijke ervaring van Landgoed Lauswolt is zeer geschikt om te schenken aan familie, vrienden, of zakelijke relaties. Vanzelfsprekend wordt de voucher in een mooie geschenkverpakking toegestuurd.

Deal bemachtigen

Wat moet u doen om deze deal te bemachtigen? 

U stuurt een e-mail bericht naar Saskia Hoogland, met hierin de volgende gegevens: 

  • aantal gewenste cadeauvouchers wij versturen u 1 voucher per twee personen 
  • cadeauvouchers inclusief of exclusief weekendtoeslag 
  • wenst u de heerlijke massage toe te voegen 
  • uw naam, adresgegevens en telefoonnummer 

Bestel uw vouchers per e-mail 

Na ontvangst van deze mail ontvangt u van ons een betaallink. Hiermee kunt u veilig de kosten voldoen van deze cadeauvoucher(s). Nadat de betaling bij ons binnen is, zullen wij u de cadeauvouchers per post toesturen. 

U kunt de deal bemachtigen tot en met zondag 1 december 2019.

ll-blackfriday-popup