We verwelkomen u graag voor een culinaire ervaring in ons restaurant De Heeren van Harinxma. Hier kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.
De Heeren van Harinxma is bekroond met een Michelinster.
Zoals u van ons gewend bent is ons restaurant de Heeren van Harinxma per 1 oktober in de wintermaanden op zondag gesloten. U bent natuurlijk welkom in onze Bistro Nijeholt, die 7 dagen per week geopend blijft.
Daarnaast bieden wij vanaf aanstaande woensdag 20 september enkel vaste menu’s aan, waarbij u kunt kiezen uit drie, vier, vijf of zes gangen. Hierbij wordt uiteraard altijd rekening gehouden met eventuele dieetwensen.
In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt gewerkt met eerlijke en lokale producten. Om de authentieke smaak van Friesland te kunnen serveren werken we, voor zover mogelijk, altijd met lokale leveranciers die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.
We hebben een eigen moestuin waar we verschillende producten, kruiden en specerijen verbouwen om toe te voegen aan onze heerlijke gerechten.
Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkisyan hebben een weergaloze collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weten bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren. Met veel enthousiasme en kennis vertellen ze u graag alles over de verschillende wijnen om u de ultieme culinaire ervaring te bieden.
We stellen het enorm op prijs dat u onze kledingvoorschriften respecteert en vragen u deze te volgen; tijdens de lunch en het diner zowel op het terras als in de restaurants gepast of ‘smart casual’ (geen sportkleding/badjassen of hele korte broeken, een bermuda is prima), geen slippers en geen petten of hoeden. Honden zijn niet toegestaan in onze restaurants.