Feestdagen op Landgoed Lauswolt

Ook in de winter zorgt de adembenemende ligging van Landgoed Lauswolt voor de ultieme setting voor uw kerst –of nieuwjaarsarrangement. Wij begrijpen wat u nodig heeft om samen met uw familie de feestdagen samen door te brengen. Of met collega’s of relaties het jaar feestelijk af te sluiten en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Want ware luxe zit niet in grote dingen. Ware luxe zit in kleine dingen. En daarin zijn wij heel groot. Welkom op Landgoed Lauswolt!

3-DAAGS KERST ARRANGEMENT, AANKOMST 24 DECEMBER
4-DAAGS KERST ARRANGEMENT
3-DAAGS KERST ARRANGEMENT, AANKOMST 25 DECEMBER
3-DAAGS NIEUWJAARS ARRANGEMENT

Zakelijke mogelijkheden

Zoekt u nog een adembenemende locatie om de feestdagen te vieren met uw bedrijf? Landgoed Lauswolt heeft de ultieme setting voor uw kerst- of nieuwjaarsviering: van een feestelijke ontbijt in ons restaurant Heeren van Harinxma tot een escape game in het bos. Bekijk onze zakelijke arrangementen voor al onze mogelijkheden.  

 

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN
2-DAAGS FUERZA BRUTA ARRANGEMENT

Contact

Wilt u meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Helma Stiekema of Anneke Hielkema. Zij helpen u graag!