01-golfbaan
02-golf-hole-landhuis
03-golf-bomen-landhuis
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De baan

Al vanaf de eerste hole weet u wat u te wachten staat. De intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway is een voorbode voor een geweldig rondje golf. De vier par 4ʼs die langer zijn dan 400 meter vanaf de heren backtees zijn een zeldzaamheid in binnen- en buitenland. Alleen longhitters zullen hier een par maken, de meeste mensen kunnen blij zijn met een bogey. De totale lengte van de baan is maar liefst 6.146 meter.


Ook in de baan merkt u hoe bijzonder Landgoed Lauswolt is. Hier herontdekt u de ware luxe van een ronde golf waar u geen enkel verkeersgeluid hoort. Hier hoort u slechts andere spelers en het geluid van de weldadige natuur.


Heeft u een Clubhandicap, EGA-kaart of een equivalente kaart van een buitenlandse golffederatie, dan bent u van harte welkom op de 18 holes golfbaan.


Speciaal voor u hebben we een aantal golfarrangementen samengesteld, waarbij u naast de greenfee voor de 18-holes golfbaan kunt genieten van alles wat ons hotel te bieden heeft.


*Wegens werkzaamheden op de golfbaan vanaf 5 oktober 2021 is de baan Non Qualifying  voor 18 holes. Dagelijks is er 1 van de beide lussen van 9 Holes wel Qualifying. Neem contact op voor meer informatie.