Wolkom op Landgoed Lauswolt

Afgelopen dinsdagavond zijn door het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd aangaande de bestrijding van het Covid-19 virus. Voor ons als hotel betekent dit dat wij open mogen blijven en u graag verwelkomen.

Wij zijn alleen geopend voor hotelgasten en hebben een prachtig arrangement samengesteld voor een ontspannen en veilig verblijf. In de periode tot en met 11 november is het uitsluitend mogelijk om te verblijven op basis van dit Lauswolt Volpension arrangement

Heerlijk twee nachten in alle rust verblijven op, wat wij vinden, het mooiste landgoed van Nederland.

Voor toekomstige reserveringen of voor vragen zijn wij zijn momenteel 24 uur per dag bereikbaar via info@lauswolt.nl of via 0512 - 381245.

Voor uw bestaande reserveringen tot en met 11 november nemen wij spoedig contact met u op.

Hierbij spreek ik de wens uit elkaar binnenkort, in goede gezondheid, weer te mogen ontmoeten op ons mooie landgoed.

Met een gastvrije groet,

Marc van Gulick 

Welkom bij Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.

Vanzelfsprekend beschikt ons hotel over de faciliteiten die je mag verwachten van een vijfsterrenhotel. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning.

Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merkt u onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook onze Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Maar het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Welkom op Landgoed Lauswolt.

GOLFEN OP LANDGOED LAUSWOLT
MEETING & EVENTS
TROUWEN
DE HEEREN VAN HARINXMA
BISTRO NIJEHOLT
HEALTH & SPA
ALLE ARRANGEMENTEN

TripAdvisor