17062019teamhorsthuis_jdj7158
foto_team_lr
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Over ons


Als Lauswolt team zit gastvrijheid in ons DNA en doen we er alles aan om onze gasten van een unieke ervaring te laten genieten.


Ons doel is om u dat échte ‘gevoel van thuis komen’ te geven, maar dan met de 5-sterren service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Warmte, oprechte gastvrijheid en liefde voor ons product staan hoog in het vaandel.


Midden in de prachtige bossen van Friesland verwelkomen we u graag op ons mooie landgoed. Wilt u culinair verwend worden, een paar uren op de mountainbike door het bos, rustig een boek lezen onder de kastanjeboom, of een dag de Friese wateren verkennen met een sloep en rijk gevulde picknickmand? Er zijn vele mogelijkheden bij ons en we denken natuurlijk graag met u mee…


Landgoed Lauswolt is genoemd naar de oorspronkelijke bezitters, de familie Lauswolt uit Beetsterzwaag. In 1867 werd door de toenmalige eigenaren opdracht gegeven voor de bouw van een herenhuis op het landgoed. Deze vormt nog steeds het hart van ons hotel.


Bent u ook nieuwsgierig geworden naar dit ‘best bewaarde geheim van Friesland’? Kijk snel verder op onze website en boek uw verblijf. Oant sjen!