Met kinderen genieten in Friesland.

Friesland heeft veel te bieden, van prachtige wandelroutes tot watersportmogelijkheden. Fiets samen met uw kinderen door de mooie landschappen of maak een boottocht over de Friese wateren.

Landgoed Lauswolt beschikt ook over meerdere kamers die beschikken over een tussendeur. Het is mogelijk om kostenloos tot 3 babybedden op uw kamer bij te plaatsen (afhankelijk van het kamertype). Ook is het mogelijk om een kinderbed of een extra bed te plaatsen tegen betaling.

Bij Landgoed Lauswolt kunt u uw babyfoon afgeven bij de receptie, zodat u rustig uw gang kunt gaan. Ook is het mogelijk om een oppas te reserveren op aanvraag.

Het ontbijtbuffet van Landgoed Lauswolt bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt, vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Natuurlijk hebben we ook baby- en kinderstoelen!

Wilt u er even lekker op uit met uw kinderen? Natuurlijk hebben we ook kinderfietsen.

 

 

 

Kids 4 Free

Tijdens de herfstvakantie verblijven kinderen tot 12 jaar gratis op Landgoed Lauswolt. Op de kamer van de ouders plaatsen wij kosteloos een extra bed en serveren daarnaast nog het heerlijke ontbijt.  

Deze aanbieding is geldig van 12 oktober tot 27 oktober 2019. 

OMGEVING
HET HOTEL
ZWEMBAD
ARRANGEMENTEN
LOUNGE & TERRAS
ETEN EN DRINKEN