In 2019 was de 15e editie van het Lauswolt Zomerconcert

Lauswolt Zomerconcert 2019

In de 15e editie van het Zomerconcert, zondag 23 juni op Landgoed Lauswolt trekt het Noord Nederlands Orkest onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson een prachtige lijn van het klassieke repertoire van Wagner en Tsjaikovksi, via opera-aria’s van Verdi en Puccini naar de grote
hits van popband Queen. Solisten zijn de uit Drenthe afkomstige en internationaal geprezen sopraan Annemarie Kremer en Joseph Clark, dé vertolker van Queen-repertoire. Een van de mooiste stukken
op dit programma bewaren zij voor het laatst; het lied Barcelona dat Freddie Mercury ooit zong met sopraan Montserrat Caballé. De presentatie van dit concert is in handen van Flikken Maastricht-ster en klassiekemuziekpromotor Angela Schijf.

Vanaf 14.30 uur verwelkomen wij u met een heerlijk aperitief, waarna wij een feestelijke High Wine serveren. Het Lauswolt Zomerconcert begint om 15.00 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Wilt u uw kinderen meenemen? Speciaal is er voor hen een kinderprogramma met begeleiding (vanaf 4 jaar), zodat u ongestoord kunt genieten van het concert.

Het Noord Nederlands Orkest is een avontuurlijk symfonieorkest dat vanuit de traditie nieuwe wegen bewandelt zonder daarbij de hoofdzaak uit het oog te verliezen: het symfonisch repertoire levend houden door het op hoog niveau en in spannend samengestelde programma’s te spelen. Het NNO is primair van en voor het Noorden. Het zoekt zijn vaste publiek en andere muziek- en cultuurliefhebbers graag op in de concertzalen, in de openlucht, tijdens festivals en op scholen. Onze overtuiging is dat het geheim van de intense beleving van klassieke muziek schuilt in de live performance van het symfonieorkest en in het contact tussen musici en publiek.

Wij hebben een prachtig arrangement met een overnachting samengesteld, maar ook om alleen het concert te beleven bent u van harte welkom! De prijs is €87,50 per persoon inclusief High Wine. Kinderprogramma €32,50 per kind (van 4 tot 12 jaar) inclusief programma, begeleiding en iets lekkers. Wij raden u aan – om teleurstellingen te voorkomen – uw toegangskaarten tijdig te bestellen.

Telefoon 0512 38 12 45 of per e-mail info@lauswolt.nl

Wij zijn het nieuwe Landgoed Lauswolt. Aangenaam.

Film Zomerconcert 2018

PARTNERS LAUSWOLT ZOMERCONCERT
LAUSWOLT ZOMERCONCERT ARRANGEMENT