Een onvergetelijk Kerstcadeau voor uw collega's?

Het afgelopen jaar is een bijzonder en enerverend jaar geweest. We hebben zoveel mogelijk thuis gewerkt. Bijeenkomsten en vergaderingen waren veelal online en wat hebben we onze sociale contacten gemist. 

De feestelijke Decembermaand komt er weer aan. Traditiegetrouw de tijd voor een kerstborrel of een kerstdiner met uw medewerkers en collega’s. Met elkaar bijeen komen zal niet gaan, maar u wilt toch uw medewerkers of collega's bedanken voor het harde werken dit jaar.  

Wij hebben speciaal voor bedrijven een feestelijke cadeaubon samengesteld. Dit in plaats van een traditioneel kerstpakket. Zodat in deze tijd van het jaar iedereen toch kan genieten van een heerlijke culinaire avond op een moment naar keuze.

Mogelijkheden

Wij hebben de volgende cadeaubonnen voor u geselecteerd: 

1. Cadeaubon t.w.v. € 50,00, vrij te besteden op Landgoed Lauswolt 

2. Cadeaubon t.w.v. € 120,00 inclusief een 3-gangen diner met bijpassend wijnarrangement voor 2 personen in Bistro Nijeholt.

3. Cadeaubon t.w.v. € 260,00 inclusief een feestelijk Champagne aperitief, 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement, tafelwaters en mokka als afsluiting voor 2 personen in ons met Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma 

Deze cadeaubonnen zijn eenvoudig te bestellen via de cadeaubonnen pagina op deze website.  

Champagne

Bent u opzoek naar een nog feestelijker cadeau? 

Cadeaubon t.w.v. € 325,00 inclusief een feestelijk Champagne aperitief, 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement, tafelwaters en mokka als afsluiting voor 2 personen in ons met Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma. Hierbij geeft u een feestelijke fles Moët et Chandon Champagne cadeau voor sprankelende feestdagen.

Mocht u bij de andere cadeaubonnen eveneens een mooie fles Moët et Chandon Champagne cadeau willen geven, dan is dit uiteraard mogelijk. 

De cadeaubonnen inclusief fles Champagne worden persoonlijk bij u gebracht op een vooraf afgestemd moment. 

Voor meer informatie, of voor het bestellen van de cadeaubon met Champagne neemt u contact op met Nynke Nicolai.