Lauswolt Zomerconcert

Voor het vijftiende jaar op rij organiseert Landgoed Lauswolt deze zomer op 23 juni 2019 een uniek openluchtconcert op het gazon voor het hotel; het Lauswolt Zomerconcert.

Welke gasten het Noord Nederlands Orkest mee gaat nemen, dat is nog niet bekend. Hierover informeren wij u graag later. Maar het wordt zeker een feestelijke 15e verjaardag! Op de bok staat de Zweedse dirigent Per Otto Johansson. 

Vanaf 14.30 uur verwelkomen wij u met een heerlijk aperitief, waarna wij een feestelijke High Wine serveren. Het Lauswolt Zomerconcert begint om 15.00 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Wilt u uw kinderen meenemen? Speciaal is er voor hen een kinderprogramma met begeleiding (vanaf 4 jaar), zodat u ongestoord kunt genieten van het concert.

Het Noord Nederlands Orkest is een avontuurlijk symfonieorkest dat vanuit de traditie nieuwe wegen bewandelt zonder daarbij de hoofdzaak uit het oog te verliezen: het symfonisch repertoire levend houden door het op hoog niveau en in spannend samengestelde programma’s te spelen. Het NNO is primair van en voor het Noorden. Het zoekt zijn vaste publiek en andere muziek- en cultuurliefhebbers graag op in de concertzalen, in de openlucht, tijdens festivals en op scholen. Onze overtuiging is dat het geheim van de intense beleving van klassieke muziek schuilt in de live performance van het symfonieorkest en in het contact tussen musici en publiek.

Wij hebben een prachtig arrangement met een overnachting samengesteld, maar ook om alleen het concert te beleven bent u van harte welkom! De prijs is €87,50 per persoon inclusief High Wine. Kinderprogramma €32,50 per kind (van 4 tot 12 jaar) inclusief programma, begeleiding en iets lekkers. Wij raden u aan – om teleurstellingen te voorkomen – uw toegangskaarten tijdig te bestellen.

Telefoon 0512 38 12 45 of per e-mail info@lauswolt.nl

Wij zijn het nieuwe Landgoed Lauswolt. Aangenaam.

Film Zomerconcert 2018

PARTNERS LAUSWOLT ZOMERCONCERT
LAUSWOLT ZOMERCONCERT ARRANGEMENT