Rembrandt en Saskia

Met het Rembrandt en Saskia Arrangement combineert u een driedaags verblijf (2 overnachtingen) op Landgoed Lauswolt met een bezoek aan de tentoonstelling Rembrandt en Saskia - Liefde in de Gouden Eeuw die tot 17 maart te zien is in het Fries Museum. En krijgt u het boek ‘Rembrandt en Saskia’ uitgegeven ter ere van de tentoonstelling van ons cadeau.

Dit arrangement laat u kennismaken met de ware luxe die Landgoed Lauswolt u te bieden heeft. Van het moment dat u arriveert tot aan het moment van vertrek wordt u volledig door ons team in de watten gelegd. Dit arrangement is beschikbaar tot 17 maart 2019.

U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden.

Wilt u nog dezelfde dag naar het Fries Museum? Dat kan. Met maar liefst 250 voorwerpen en 23 werken van de Hollandse meester duikt u in het liefdesleven van de Gouden Eeuw. In 1634 trouwt Rembrandt van Rijn met Saskia Uylenburgh in het Friese Sint Annaparochie. Zij de dochter van een Friese rechter, hij een succesvol schilder. Na de bruiloft verhuist het koppel naar Amsterdam, waar Rembrandt zijn atelier heeft. Daar staat Saskia vaak model voor zijn tekeningen en etsen.

Terug op Landgoed Lauswolt kunt u genieten van alles wat ons hotel u te bieden heeft. 

Nog een bezoek aan de wellness of een duik in het zwembad? Of liever met een goed boek lekker op de bank? Alles kan.

’s Avonds kunt u dineren in ons wederom met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma of in onze laagdrempelige bistro Nijeholt. Dit is niet inbegrepen in het arrangement, derhalve raden we u aan dit vooraf te reserveren als u hier gebruik van wilt maken.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. 

Gedurende het verblijf is er alle gelegenheid voor een bezoek aan de wellness, een mooi rondje golf, of een duik in het zwembad. En uiteraard uw bezoek aan Rembrandt en Saskia.

Zo wordt het een geweldig en onvergetelijk verblijf.

Ware luxe zit niet in grote dingen. Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot. We hopen u snel te mogen begroeten.

 

Boek het Rembrandt en Saskia Arrangement

 

DE HEEREN VAN HARINXMA
OMGEVING
WELLNESS
ETEN EN DRINKEN