vergaderopstelling-kh_web
tuin-kh_web
170620teamhorsthuis_JHT3473.JPG
170620teamhorsthuis_JHT3519.JPG
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De perfecte omgeving voor goede besluiten

Sommige bijeenkomsten of evenementen vragen om een buitengewone locatie. Een vergaderlocatie waar alles vanzelf lijkt te gaan, waar het klopt en waar aan alle details wordt gedacht. Een locatie waar u en uw gasten in de watten worden gelegd. Een locatie waar u geïnspireerd raakt door de ruimte en de natuur. Waar u “ware luxe” ervaart en persoonlijke service. U vindt deze locatie in Friesland, Beetsterzwaag. Landgoed Lauswolt, aangenaam.

Om u, in deze bijzondere tijd, een zo aangenaam verblijf te kunnen bieden, hebben wij maatregelen genomen. Deze zijn uiteraard gebaseerd op de huidige richtlijnen van het RIVM en worden continue geëvalueerd en daar waar nodig aangepast. U kunt onze voorwaarden hier vinden.

Online vergaderen

Online vergaderen is het nieuwe vergaderen, het is niet meer weg te denken in deze tijd.

Natuurlijk is het prettig om elkaar live te ontmoeten op een fijne locatie, maar helaas is dat niet altijd mogelijk voor iedereen.

Landgoed Lauswolt biedt een mooie oplossing, om deels uw vergadering of bijeenkomst te organiseren op ons prachtige landgoed en deels de vergadering online te delen met de gasten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Wij beschikken over ‘video conference call’ apparatuur waarmee het mogelijk is om live verbinding te maken met uw gasten op afstand. Uw gasten streamen in door middel van uw eigen streaming programma en via kwalitatief hoogwaardig beeld en geluid kunnen zij op afstand deelnemen aan de vergadering.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via reserveringen@lauswolt.nl of telefonisch via 0512 381245. 

Het Landgoed

Landgoed Lauswolt is een prachtig hotel met een Michelinster restaurant, een Bistro en diverse vergaderzalen op een prachtige locatie midden in de bossen van Beetsterzwaag. De enige geluiden die u hoort zijn de klepperende ooievaars en de tikkende bonte specht. De uitzichten zijn adembenemend, u kijkt naar het historische koetshuis, de dichtbegroeide bossen of hole 9 van golfbaan Lauswolt. Landgoed Lauswolt heeft een verscholen ligging maar toch slechts 2 minuten rijden vanaf de A7.

Het is een locatie in Friesland die gekenmerkt wordt door licht, ruimte, natuur en een tikje grandeur. Oog voor detail, persoonlijke aandacht en een unieke gastvrijheid.

Inschrijven voor de nieuwsbrief