De perfecte omgeving voor goede besluiten.

Sommige bijeenkomsten of evenementen vragen om een buitengewone locatie. Een vergaderlocatie waar alles vanzelf lijkt te gaan, waar het klopt en waar aan alle details wordt gedacht. Een locatie waar u en uw gasten in de watten worden gelegd. Een locatie waar u geïnspireerd raakt door de ruimte en de natuur. Waar u “ware luxe” ervaart en persoonlijke service. U vindt deze locatie in Friesland, Beetsterzwaag. Landgoed Lauswolt, aangenaam.

Om u, in deze bijzondere tijd, een zo aangenaam verblijf te kunnen bieden, hebben wij maatregelen genomen. Deze zijn uiteraard gebaseerd op de huidige richtlijnen van het RIVM en worden continue geëvalueerd en daar waar nodig aangepast. U kunt onze voorwaarden hier vinden.

Landgoed Lauswolt is een prachtig hotel met een Michelinster restaurant, een Bistro en diverse vergaderzalen op een prachtige locatie midden in de bossen van Beetsterzwaag. De enige geluiden die u hoort zijn de klepperende ooievaars en de tikkende bonte specht. De uitzichten zijn adembenemend, u kijkt naar het historische koetshuis, de dichtbegroeide bossen of hole 9 van golfbaan Lauswolt. Landgoed Lauswolt heeft een verscholen ligging maar toch slechts 2 minuten rijden vanaf de A7.

Het is een locatie in Friesland die gekenmerkt wordt door licht, ruimte, natuur en een tikje grandeur. Oog voor detail, persoonlijke aandacht en een unieke gastvrijheid.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

PRIVE DINER
TROUWEN
VERGADERRUIMTES
VERGADERARRANGEMENTEN

TripAdvisor