vergaderzaal
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zoekt u een vergaderlocatie? Of wilt u knopen doorhakken?

Als u simpelweg een vergaderruimte zoekt, adviseren we om uw eigen boardroom te gebruiken. Dat scheelt iedereen reistijd en u bespaart op de huur van een vergaderlocatie.

Maar als u de strategie voor de komende 5 jaar wilt bepalen, een stip op de horizon wilt zetten, of knopen wilt doorhakken met uw team tijdens één of meerdere bosdagen: wij hebben dat bos voor u.


Maar belangrijker: wij hebben de beste ruimtes voor uw specifieke behoefte. Helemaal ingericht voor dat ene doel. Met een snel en beveiligd glasvezelnetwerk. Een spectaculair uitzicht. En onze staff die zorgt dat u en uw team zich volledig kunnen focussen. 


Onze vijf vergaderruimtes, lounges, restaurants en benedenbar bieden ruimte, rust en alle faciliteiten om te ontspannen. De kleinste vergaderruimte is geschikt tot 5 personen en de grootste ruimte is geschikt voor een congres tot 20 personen met inachtneming van 1,5 meter afstand tussen alle gasten. Alle vergaderruimtes beschikken over technologie, vergaderfaciliteiten en prachtige uitzichten over het landgoed. Er is altijd wel een ruimte die aansluit op uw wensen.