Pasta e Basta 2020

Voor de 9de keer organiseren wij ook in 2020 weer Pasta e Basta meets Lauswolt. Een unieke avond waarop u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl de bediening u al zingend serveert. Al jaren een succesvol evenement dat u niet mag missen! Na afloop overnacht u in een comfortabele hotelkamer op dit prachtige landgoed en wacht u ’s ochtends een heerlijk Champagne Ontbijt. 

Pasta e Basta is een Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam waar de bediening het eten en drinken al zingend aan tafel serveert. De gasten zitten aan lange tafels en genieten van een Italiaans diner. Al jarenlang is dit een ongekend succes in Amsterdam!

Sinds 2012 heeft er een succesvolle samenwerking plaats gevonden tussen Pasta e Basta en Landgoed Lauswolt. Vanwege dit grote succes hebben wij besloten om ook in 2020 dit evenement weer te herhalen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari komt het team van Pasta e Basta wederom naar Landgoed Lauswolt om hier de bediening en de entertainment te verzorgen. Ondertussen zal onze chef-kok samen met zijn brigade zorgen voor de mooiste Italiaanse gerechten.

Naast het complete arrangement is het ook mogelijk om voor en losse avondprogramma te reserveren. Voor dit dinerarrangement, exclusief wijnen, bedraagt de prijs € 94.50 per persoon. Het maken van uw reservering doet u eenvoudig via info@lauswolt.nl 

Het arrangement met overnachting kunt u via onderstaande links reserveren: 

Reserveer dit arrangement met Pasta e Basta diner op vrijdagavond 7 februari 2020

Reserveer dit arrangement met Pasta e Basta diner op zaterdagavond 8 februari 2020

DE HEEREN VAN HARINXMA
BISTRO NIJEHOLT
HET HOTEL
ARRANGEMENTEN
GOLF
PASTA E BASTA
ETEN EN DRINKEN