alliance-gastronomique-de-heeren-van-harinxma-2019-c-kyonne-leyser-2
ware-luxe
img_0709
01-serveren-event-ober
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ware luxe zit niet in stenen.

Landgoed Lauswolt is een unieke bestemming die in Noord-Nederland zijn gelijke niet kent. In ons vijfsterrenhotel is alles mogelijk. Ons discrete en attente team staat op elk moment van uw verblijf voor u klaar. Van een persoonlijke butler en een personal trainer tot een privé reisleider of een nannyservice: Kan niet bestaat niet. 

Maar… verwacht op Landgoed Lauswolt geen foyer van 1000 vierkante meter. Verwacht geen infinity pool op de bovenste etage. Verwacht geen badkamers met gouden kranen. Niet eens zozeer omdat ons historische landhuis daar de mogelijkheden niet voor heeft. Maar vooral vanwege onze Friese nuchterheid.

Want wij geloven dat ware luxe niet in stenen zit. Ware luxe is ongestoord kunnen doen waar u zin in heeft. Zonder verder iets te moeten. Ware luxe is uitgerust wakker worden van het geluid van een merel. Ware luxe is de ongeëvenaarde aandacht voor onze gasten. Ware luxe zijn de kleine onverwachte verrassingen die een verblijf aan Landgoed Lauswolt onvergetelijk maken.
 

Want ware luxe zit niet in grote dingen. Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.