1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Totale ontspanning is ware luxe. Kom ontspannen in de Wellness van Landgoed Lauswolt.

Onze wellness biedt alles wat u zich maar kunt wensen voor totale ontspanning.

Onze Health & Spa biedt alles voor een ontspannen beleving. Zo kunt u de dag beginnen met een heerlijke duik in ons binnen- en buitenzwembad. Een sauna en een Turks stoombad zijn essentiële ingrediënten voor ontspanning. 

Ook kunt u in The Art of Beauty een schoonheidsbehandeling of ontspanningsmassage nemen. Met verzorgingsproducten van La Prairie en Oolaboo kunt u onbezorgd genieten van een van onze vele treatments.

Tot slot is er onze gym. Met de beste fitnessapparatuur kunt u zich alleen of onder begeleiding van een Personal Trainer in het zweet werken.

WELLNESS & SPA 'THE ART OF BEAUTY BY LAUSWOLT'

ATMOSPHERE, RELAXATION, TREATMENTS

Zoals de naam al doet voorspellen, heerlijk ontspannen en tot rust komen doet u in ons Wellness Centre ‘The Art of Beauty by Lauswolt’. Het Wellness Centre biedt alle ingrediënten voor een ontspannen beleving. Maak de keuze uit een behandeling of een compleet programma dat met zorg is samengesteld door ons team van professionals.

Op zoek naar ontspannende inspanning? Met 'Join My Workouts' kunt u uw sportieve doelen bereiken onder begeleiding van Personal Trainer Sonja Riemersma.

Openingstijden
Zondag t/m Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag en Zaterdag 09:00 - 19:00 uur


Behandelingen


Losse behandelingen en arrangementen La Prairie & Oolaboo


Reserveren
Telefoon: +31 (0)512 - 38 41 54
Email: wellness@lauswolt.nl

02-zwembad-dame

LA PRAIRIE

La Prairie maakt het voor de drukbezette, moderne, schoonheidsbewuste vrouw of man mogelijk te genieten van de veel gewilde Swiss Spa Experience. La Prairie biedt een tegenwicht voor een hectisch leven met de ultieme luxe van exclusieve schoonheidsbehandelingen. In een rustige omgeving ligt de focus geheel op schoonheid en verjonging. Zo verwennend en relaxend, dat spanning en stress wegvloeit.

la-prairie__1086x632_q85_crop_subsampling-2

OOLABOO

Bij Oolaboo staat de connectie tussen de innerlijke en uiterlijke mens centraal. De behandelingen bieden een prachtige balans om uw huid te verbeteren en tevens te genieten van totale ontspanning. Door de zorgvuldig gekozen natuurlijke grondstoffen hebben de producten een optimale uitwerking op uw huid en gezondheid.

OOLABOO ONLINE SHOP

oolaboo5__1086x632_q85_crop_subsampling-2

TripAdvisor