01-zwembad-relaxen
01-sauna-bankje
Instit visual met handen.jpg
Visual cabines B21 Extraordinaire.jpg
Instit visual face.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Totale ontspanning is ware luxe. Kom ontspannen in The Art of Beauty by Lauswolt

Het zwembad, de fitness en de beauty salon van The Art of Beauty by Lauswolt zijn weer geopend. We verwelkomen u graag voor een goede sportsessie, een duik in het zwembad of een heerlijke behandeling. 

 

U kunt er nog steeds voor kiezen om op uw kamer te eten. Wij brengen alle gerechten van het ontbijt tot aan het diner naar uw kamer toe, zodat alsnog kunt genieten van uw verblijf op ons landgoed. Onze wellness biedt alles wat u zich maar kunt wensen voor totale ontspanning.

The Art of Beauty by Lauswolt biedt alles voor een ontspannen beleving. Zo kunt u de dag beginnen met een heerlijke duik in ons binnen- en buitenzwembad. Een sauna en een Turks stoombad zijn essentiële ingrediënten voor ontspanning. Ook beschikt The Art of Beauty over een uitstekende gym. Met een grote diversiteit aan fitnessapparatuur kunt u de workout doen die u gewend bent.

 

ATMOSPHERE, RELAXATION, TREATMENTS

Alle ingrediënten voor heerlijke ontspanning vindt u in ons Wellness Centre. Of u nu kiest voor de French Haute-Cosmétique van Orlane, voor een manicure of pedicure van O.P.I., een lichaamsmassage of een compleet arrangement, ons team van beauty professionals laat u volledig tot rust komen in een wereld van ultieme luxe.


Orlane: French Haute-Cosmétique
Orlane introduceerde als eerste Franse cosmeticamerk anti-aging verzorging met een wetenschappelijke benadering, gebaseerd op het concept van ‘re-education’. Sinds 1947 baseren de Orlane-laboratoria zich met het exclusieve B21 Bio-Energetisch Anti-Aging Complex op het fabuleuze potentieel van energie in de huid.  De huid leert opnieuw gebruik te maken van haar oorspronkelijke vermogens en deze te verbeteren, te maximaliseren en te herstellen.

Pure luxe in het schoonheidsinstituut
Het salonprogramma van Orlane bestaat uit verschillende schoonheidsbehandelingen, afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Afhankelijk van de huidbehoefte hebben de massagegrepen een drainerend, verstevigend of liftend effect. De weldadige massages dompelen u onder in een bad van ontspanning en zijn tegelijkertijd ultra- effectief. De huid hervindt zowel haar balans als haar jeugdigheid. Innovatie en doeltreffendheid smelten samen met luxe en doeltreffendheid.

‘Your skin is amazing and Orlane restores all of its powers.’


Reserveren
Telefoon: +31 (0)512 - 38 41 54
Email: wellness@lauswolt.nl