Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bijzondere Franse Avond op zaterdag 23 november

Tijdens het Zomerconcert 2018 hebben we al van haar prachtige zang kunnen genieten en op zaterdag 23 november komt de chansonnière Davine wederom naar Landgoed Lauswolt. U gaat een avond lang genieten van prachtige Franse luisterliedjes èn van een heerlijk viergangen diner met Franse invloeden. Davine zingt liedjes in haar eigen stijl, maar met een knipoog naar het traditionele Franse chanson. Samen met gitarist Nick Wendels en pianist Tony Hoiting gaat Davine u een prachtige avond bezorgen.  

Deze avond hebben wij grote tafels gedekt in restaurant De Heeren van Harinxma. Hieraan reserveren wij graag mooie plaatsen voor u (table d'hôte). 

 

 

Arrangementen

Wij hebben twee prachtige arrangementen voor u samengesteld:

Arrangement met overnachting:

  • ontvangst met koffie, thee en Fries suikerbrood 
  • de overnachting op een sfeervolle Comfortabele kamer 
  • een feestelijk aperitief 
  • een verrassend viergangen theaterdiner in De Heeren van Harinxma de wijnen/dranken tijdens het diner worden op basis van nacalculatie doorbelast 
  • koffie of thee na afloop van het diner 
  • het Champagne ontbijt aan tafel geserveerd  

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 199.00 per persoon, bij tweepersoons gebruik van de kamer en is exclusief toeristenbelasting en service charge. 

Arrangement zonder overnachting:

  • feestelijk aperitief 
  • een verrassend viergangen theaterdiner in De Heeren van Harinxma de wijnen/dranken tijdens het diner worden op basis van nacalculatie doorbelast 
  • koffie of thee na afloop van het diner  

 De prijs voor dit dinerarrangement bedraagt € 107.50 per persoon. 

Voor het reserveren van één van de arrangementen neemt u contact op met Saskia Hoogland. Dit kan telefonisch op 0512381245 of per email.

 

Over Davine

Na het winnen van het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française in 2012, kwam Davine’s carrière in een stroomversnelling. Zij trad tot nu toe maar liefst 7 keer op bij Harry Mens in zijn programma Business Class en is regelmatig te horen bij Radio 1, Radio 2 en Radio 5. Met haar show vol met de mooiste Franse Chansons van o.a. Edith Piaf en Jacques Brel toerde zij door Nederland en Europa. Haar debuutalbum ‘Davine’ kreeg lovende recensies, en de single ‘A Bicyclette’ werd in 2015 de Tour de France hit in Nederland. Ook scoorde zij met de singles ‘Partie, waarvoor zij samenwerkte met de producer en vaste pianist van Charles Aznavour: Bernard Arcadio,  en ‘Madeleine’.

Eind 2017 kwam haar album Renaissance uit. Voor dit album schreef Davine de nummers zelf, samen met producer Jan van Eerd (Wende, Ellen ten Damme). Het album is zeer goed ontvangen, en wordt door de pers ‘verfrissend en vernieuwend’, en een ’verrassende, on-Nederlands sterke cd’ genoemd! Op Renaissance weet ze de perfecte toon te pakken en een link te leggen tussen oud en nieuw.

In 2019 verrast Davine met de nieuwe catchy single ‘Tic Tac’ die zij mag gaan uitvoeren bij de Finish van de Tour de France in Parijs! Tic Tac wordt zowel op de Nederlandse als de Franse radio gedraaid!