Wijn Spijs Arrangement

Op vrijdag 8 en vrijdag 15 maart kunt u in ons restaurant De Heeren van Harinxma genieten van een heel bijzondere Wijn & Spijs avond. Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe wij als professionals een wijn en menu opbouw samenstellen? Laat deze prachtige avond dan niet aan u voorbijgaan.

Het team van De Heeren van Harinxma neemt u, samen met Jan Volker van Kwast Wijnkopers, mee op deze mooie culinaire reis. Welke uitgangspunten zijn toegepast bij het maken van de keuze voor een bepaalde wijn en wat zijn nu juist valkuilen? Deze onderdelen komen natuurlijk deze avond aan bod. 

Na een sprankelend Champagne aperitief met amuses, geniet u van vier mooie dinergangen. In een ontspannen setting proeft u bij iedere dinergang met zorg uitgezochte wijnen, maar ook wijnen die mogelijk niet aansluiten. Uiteraard wordt hierbij op inspirerende wijze uitleg gegeven waarom juist deze combinatie is gemaakt. U hoeft geen grote wijnkenner te zijn om hierbij te kunnen zijn, houden van lekker eten is al voldoende. Zien we u ook op 8 of 15 maart?

Voor deze avonden is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Geniet u met ons mee? Santé!

Reserveer uw arrangement via info@lauswolt.nl