Culinair genieten op hoog niveau

Op Landgoed Lauswolt is gastronomie een wezenlijk onderdeel van de beleving. Hier schuift u aan voor gerechten die met aandacht zijn bereid, uit respect voor het seizoen en met liefde voor de streek.


Onder leiding van Chef de Cuisine Seb Smit werkt onze keukenbrigade dagelijks met eerlijke, verfijnde ingrediënten – en dat proeft u.


Of u kiest voor de gastronomische perfectie van restaurant De Heeren van Harinxma (bekroond met een Michelinster), de warme, ongedwongen sfeer van Bistro Nijeholt (Bib Gourmand), of kiest voor een aperitief of high tea in onze lounge of op het terras – bij ons geniet u altijd in stijl.

Het hart van ons landgoed

De keuken van Landgoed Lauswolt, onder leiding van Chef de Cuisine Seb Smit, is een begrip in het Noorden des lands. Vanuit deze keuken serveren we ontbijt, lunch en diner. Dat doen we in de twee bekroonde restaurants die ons landgoed rijk is:De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt.

Onze wijnkelder

Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkisyan hebben een weergaloze collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weten bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren.


Met veel enthousiasme en kennis vertellen ze u graag alles over de verschillende wijnen om u de ultieme culinaire ervaring te bieden.



Almar en Vladimir