Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Cadeautips voor onder de kerstboom

Over een aantal dagen is het tijd om uw geliefden te verrassen met een magisch kerstcadeau. Af en toe is de zoektocht naar een bijzonder geschenk best lastig.
We helpen u graag bij het vinden van een uniek en speciaal cadeau! Alle onze cadeautips zijn verkrijgbaar bij de receptie in ons hotel. 

Een mooie herinnering

Wilt u iemand een bijzonder cadeau geven? Met onze eigen Landgoed Lauswolt cadeaubon zit u altijd goed. U kunt ervoor kiezen om een bepaald bedrag cadeau te geven, maar u kunt ook een mooi verblijf, een Afternoon Tea of een verrassend diner in één van onze restaurants geven.

De cadeaubon kunt u bij onze receptie verkrijgen, maar deze is ook op onze website te bestellen!

Dé geur van Landgoed Lauswolt

Waan u in een magische wereld met de luxe en warme geuren van vanille, amber en sandalwood… 
Overal in ons hotel, geniet u van de geur van Atelier Rebul – Istanbul. Alle producten zijn 100% natuurlijk en parabenenvrij. U kunt de Lauswolt geur ook cadeau doen in de vorm van een heerlijke huisparfum, eau de parfum, geurstokjes of een mooie geurkaars! 

Voor de beauty lovers...

Creëer een ultiem spa-moment met één van onze prachtige Orlane producten uit ‘The Art of Beauty by Lauswolt’, zoals de Crème Royal met koninginnengelei voor een stralende huid of de B21 Eau de parfum met een uniek, oosters en houtachtig karakter.

Óf leg uw geliefden in de watten door een behandeling in onze Spa & Wellness cadeau te geven! Online kunt u een cadeaubon voor een uitgebreide Orlane B21 gezichtsbehandeling of een ontspannende lichaamsmassage bestellen, maar wij maken natuurlijk ook graag een cadeaubon op maat voor u!

Feestelijke nagels...

De Nature Strong collectie is een nieuwe lijn van O.P.I. Deze vegan nagellak zorgt voor prachtige nagels tot 7 dagen lang! Zelfs de dop en het flesje zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Een leuk én duurzaam geschenk voor onder de kerstboom!

Op zoek naar een uniek en bijzonder geschenk? Geef dan een O.P.I GelColor behandeling in onze Spa & Wellness cadeau, de GelColor blijft minimaal 21 dagen mooi! Een cadeaubon voor deze behandeling kunt u online bestellen

Een kopje Lauswolt koffie...

Vindt u onze koffie ook zo lekker? Dit jaar hebben we, na veelvuldig proeven, een eigen koffiemelange samengesteld en gebrand.

De blend bestaat uit 90% Arabica en 10% Robusta koffiebonen, afkomstig uit Brazilië, Indonesië en Honduras. U herkent onze koffie aan de subtiele geurtonen van mokka en chocolade in combinatie met een fruitige smaak. Erg leuk om cadeau te geven!