Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Landgoed Lauswolt: een hotel met visie voor de toekomst

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een heerlijk ontspannen weekendje weg. Maar wij geloven dat we meer moeten doen dan dat. Als duurzame onderneming is Landgoed Lauswolt daarom gecertificeerd met het Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke niveau’. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de Gouden Green Key.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we ons aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

In de praktijk

In de praktijk betekent dit dat wij een stevige balans hebben gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Ongemerkt zult u tijdens uw verblijf meehelpen om onze doelstellingen te verwezenlijken, zonder dat u hier enig hinder van ondervindt. Het gehele gebouw wordt verlicht met energiezuinige verlichting. Op de menukaart van ons restaurant staan gerechten die voornamelijk worden bereid met lokale en biologische producten. En er wordt sterk rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat u het te warm of te koud zult krijgen. Wist u dat er zelfs een Green Team is aangesteld? Zij houden zich continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe duurzaamheidsacties.

Na een overnachting op ons mooie landgoed kunt u derhalve niet alleen weer fit beginnen aan een nieuwe dag, u heeft ongemerkt ook een bijdrage geleverd aan het behoud van natuur en milieu!

Bekijk hier onze MVO-verklaring