Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel in Friesland met zwembad - Doen waar u zin in heeft bij Hotel Landgoed Lauswolt.

Onze staf vormt de ziel van ons hotelin Friesland met zwemdab. Zij begrijpen dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Wat ware luxe is, is voor iedereen anders. Als u komt voor ontspanning hebben we een breed scala aan faciliteiten op ons Landgoed. U kunt fris de dag beginnen in onze Health & Spa met een duik in het zwembad. Of bezoek onze sauna en stoombad. U kunt sporten in onze gym. U kunt zich heerlijk laten masseren. U kunt wandelen op ons Landgoed of in de directe omgeving. U kunt gebruik maken van onze fietsen voor een rondje door de bossen. Of een prachtig rondje golfen op de naastgelegen golfbaan.

En stapt u in de auto ligt Friesland aan uw voeten. Met de prachtige meren, het wijdse landschap en de elf Friese steden. Met culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden en studentenstad Groningen op slechts 20 autominuten.

Kortom: er is heel veel te doen. Wij vinden het vooral belangrijk dat u doet waar u voor komt. Ook als dat helemaal niks doen is.

TripAdvisor