Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De perfecte locatie voor uw evenement

Sommige bijeenkomsten of evenementen vragen om een buitengewone locatie. Een vergaderlocatie waar alles vanzelf lijkt te gaan, waar het klopt en waar aan alle details wordt gedacht. Een locatie waar u en uw gasten in de watten worden gelegd. Een locatie waar u geïnspireerd raakt door de ruimte en de natuur.

U vindt deze locatie in Friesland, Beetsterzwaag om precies te zijn. Landgoed Lauswolt is een vijfsterrenhotel met alle benodigde ruimte en faciliteiten voor uw evenement.

Het is een locatie die gekenmerkt wordt door licht, ruimte, natuur en een tikje grandeur. Oog voor detail, persoonlijke aandacht en een unieke gastvrijheid.

Evenementen

Op zoek naar de perfecte locatie om een evenement te organiseren? Op Landgoed Lauswolt hebben we de nodige ervaring met het organiseren en vooral ook personaliseren van uw evenement. Zakelijk of privé, van een privé diner tot een grote conferentie: alles is mogelijk.

We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement. Ons hotel leent zich uitstekend voor exclusiviteit. Denkt u aan een groot zakelijk congres waarbij u het volledige hotel voor u zelf heeft en gebruik kunt maken van alle ruimtes en vergaderzalen? Of wilt u een unieke en intiem familieweekend waarbij er aan iedere leeftijd wordt gedacht? Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Vergaderen

Landgoed Lauswolt is een prachtige plek om in alle rust te werken en te vergaderen. Hier kunt u een stip op de horizon zetten, knopen doorhakken en elkaar inspireren.

Met een snel en beveiligd glasvezelnetwerk en een spectaculair uitzicht over ons landgoed, hebben we voor ieder gezelschap en ieder doel de juiste vergaderruimte én het juiste - op maat gemaakte - vergaderarrangement.

Wanneer u graag een ontspannen en creatief tintje aan uw zakelijke bijeenkomst wilt geven, denken wij graag mee voor een leuke groepsactiviteit. Ga met het gehele team Skûtsjesilen of ga schapen drijven op ons gazon voor het werken aan het ultieme team gevoel! Er zijn eindeloos activiteiten te bedenken voor uw gezelschap, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk verblijf wordt.

Overnachten

Combineer uw vergadering met een overnachting voor de volledige focus en optimale rust. Ons hotel biedt 59 unieke, prachtige kamers waar u met uw gehele gezelschap kunt verblijven.

Maar ook Het Koetshuis is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Het Koetshuis is een luxe groepsaccommodatie op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Wilt u overnachten én vergaderen op ons landgoed met 2 tot 14 personen? Dan is Het Koetshuis een perfecte accommodatie voor u en uw gezelschap.