Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Lauswolt Zomerconcert 2024

Zondag 7 juli 2024 vindt de 18e editie van het Lauswolt Zomerconcert plaats op ons landgoed. Wat zijn wij er 'grutsk' op dat wij ook dit jaar weer een fantastisch programma voor onze gasten hebben kunnen samenstellen. Bent u er ook bij? 

Het Noord Nederlands Orkest

Het Noord Nederlands Orkest keert dit jaar terug naar Landgoed Lauswolt met een meeslepend programma speciaal voor het Lauswolt Zomerconcert, ditmaal onder de leiding van dirigent en gastheer Jules van Hessen. Met bijdragen van wereldsopraan Lenneke Ruiten en Sven Figee op het Hammond-orgel, belooft het concert ook dit jaar weer een unieke muzikale ervaring te worden.

Een mix van krachtige ouvertures, meeslepende aria’s en sprankelende balletmuziek worden gecombineerd met bekende klassiekers uit verschillende muziekgenres. Na een veelbelovend begin neemt Sven Figee, bekend van de Sven Hammond Big Band en vele TV-optredens, het roer over voor een indrukwekkende vertoning op zijn Hammond-orgel.

Het orkest toont zijn veelzijdigheid met een repertoire dat klassieke muziek en moderne klassiekers naadloos verbindt. Zet u schrap voor een middag vol muzikale ontdekkingen en hoogtepunten, waarbij het NNO zich van zijn meest verrassende en eigenzinnige kant laat zien.

Koop hier uw kaarten voor het Zomerconcert

 

Sfeerimpressie - Zomerconcert 2023