Snel, goed en lekker

Sinds 2017 hebben we een tweede restaurant geopend op Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt. Vanuit dezelfde keuken als de Heeren van Harinxma worden hier gerechten van onze bistrokaart geserveerd: laagdrempelig, snel, goed en lekker.

Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling op De Heeren van Harinxma. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd. Zo houden we de prijs op een aantrekkelijk niveau.

Daarbij serveren we toegankelijke soepele wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk.

We zijn trots op het feit dat Bistro Nijeholt al zo snel is bekroond met een Bib Gourmand, en is opgenomen in de Lekker 500.

 

 

Reserveren

Vanaf 8 juli 2020 tot en met 6 september 2020 hebben wij onze Bistro Nijeholt verplaatst naar een prachtige locatie in onze tuin.

Wij zullen hier een ander concept gaan voeren dan u van ons gewend bent, "Pop-up tuin Bistro Nijeholt".

Met een stretch tent, picknickbanken en een buitenkeuken zullen wij er alles aan doen u een onvergetelijke avond te bezorgen. Wij serveren u een, wekelijks wisselend, diner bestaande uit 5 gerechten voor een vaste prijs van € 39.00 per persoon. De dranken worden u op basis van nacalculatie doorbelast. 

Wij ontvangen u graag om 18.45 uur voor een aperitief, u zult hierna aan tafel begeleid worden en kunt u kennis maken met uw tafel genoten. Uiteraard op gepaste afstand. Wij zullen om 19.00 uur stipt starten met het diner, zorg dat u op tijd bent.

Houdt rekening met gepaste kleding voor buiten, denk hierbij aan schoenen en eventueel een trui of vest.

Voor het maken van uw reservering, ook zonder hotelkamer, neemt u contact op met de receptie van het landgoed: telefonisch: 0512381245 of per e-mail: info@lauswolt.nl

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

 

LOUNGE & TERRAS
MENU BISTRO
OPENINGSTIJDEN BISTRO
DE HEEREN VAN HARINXMA