01-bistro
02-bistro-inkijk
03-diner-oester
05-tafel-wijn-inschenken
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Snel, goed en lekker

 

Vanaf 19 december 2021 moeten helaas alle horeca gelegenheden sluiten. Dit betekent dat zowel De Heeren van Harinxma als Bistro Nijeholt zijn gesloten. Zowel ontbijt, lunch en diner serveren wij graag op uw kamer. 

Sinds 2017 hebben we een tweede restaurant geopend op Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt. Vanuit dezelfde keuken als de Heeren van Harinxma worden hier gerechten van onze bistrokaart geserveerd: laagdrempelig, snel, goed en lekker.

Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling op De Heeren van Harinxma. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd. Zo houden we de prijs op een aantrekkelijk niveau.


Daarbij serveren we toegankelijke soepele wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk.

We zijn trots op het feit dat Bistro Nijeholt al zo snel is bekroond met een Bib Gourmand, en is opgenomen in de Lekker 500.

We vragen u vriendelijk om rekening te houden met de kledingvoorschriften tijdens de lunch en het diner ‘smart casual’  (geen korte broeken boven de knie (heren), geen slippers en geen petten of hoeden).

RESERVEREN BIJ BISTRO NIJEHOLT

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.