Bekroonde verfijning met Michelinster

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

En met succes. De Heeren van Harinxma wordt alom geprezen. Zo is het restaurant sinds jaar en dag bekroond met een Michelinster in Friesland. En in 2019 is De Heeren van Harinxma opnieuw het beste restaurant van Friesland in de Lekker 500.

We vragen u vriendelijk om rekening te houden met de kledingvoorschriften tijdens de lunch en het diner ‘smart casual’ (geen korte broeken boven de knie (heren), geen slippers en geen petten of hoeden).

 

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

Onze wijnkelder

Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkisyan hebben een weergaloze collectie aan wijnen aangelegd en weten bij elk gerecht het beste wijnadvies te geven. Zo beleeft u een ultieme culinaire ervaring.

Het ontbijt

Het ontbijt bij Landgoed Lauswolt geeft u een gezonde en veelzijdige start van de dag. Diverse verse producten worden geserveerd, zoals luxe broodjes, vers vleesbeleg en huisgemaakte confituren en pindakaas.
Daarnaast is er een heerlijk ontbijtbuffet met ontbijtgranen, zuivel, vers fruit en vruchtensappen. Om het ontbijt extra feestelijk te maken, kunt u de dag beginnen met champagne. Alle producten zijn met zorg voor mens, dier en omgeving gekozen.

PRIVE DINER