Bekroonde verfijning

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

En met succes. De Heeren van Harinxma wordt alom geprezen. Zo is het restaurant sinds jaar en dag bekroond met een Michelinster. En in 2018 is De Heeren van Harinxma opnieuw het beste restaurant van Friesland in de Lekker 500.

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

Onze wijnkelder

Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkysian hebben een weergaloze collectie aan wijnen aangelegd en weten bij elk gerecht het beste wijnadvies te geven. Zo beleeft u een ultieme culinaire ervaring.

Het ontbijt

Het ontbijt bij Landgoed Lauswolt geeft u een gezonde en veelzijdige start van de dag. Diverse verse producten worden geserveerd, zoals luxe broodjes, vers vleesbeleg en huisgemaakte confituren en pindakaas.
Daarnaast is er een heerlijk ontbijtbuffet met ontbijtgranen, zuivel, vers fruit en vruchtensappen. Om het ontbijt extra feestelijk te maken, kunt u de dag beginnen met champagne. Alle producten zijn met zorg voor mens, dier en omgeving gekozen.

 

Vanaf 2 juni 2020 ontvangen wij ook weer gasten, zonder hotelreservering, in Restaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Dit zal echter in eerste instantie alleen kunnen voor lunch in Restaurant De Heeren van Harinxma.

Helaas kunnen wij u, zonder kamerreservering, nog niet ontvangen voor diner reserveringen vanwege de beperkte capaciteit die de huidige Covid-19 richtlijnen van het RIVM met zich meebrengen. Dit geldt in ieder geval tot 1 juli 2020. Natuurlijk bent u van harte welkom voor lunch. Voor het maken van uw reservering neemt u contact op met de receptie van het landgoed: telefonisch: 0512381245 of per e-mail: info@lauswolt.nl 

 

 

RESERVEREN BIJ DE HEEREN VAN HARINXMA

MENU RESTAURANT
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT
RESERVEREN RESTAURANT
WEBSITE RESTAURANT
AFTERNOON TEA
BISTRO NIJEHOLT
HET HOTEL
CULINAIRE ARRANGEMENTEN
DE LOUNGE
ONS TERRAS
BANQUETING