alliance-gastronomique-de-heeren-van-harinxma-2019-c-kyonne-leyser-2
heeren
img_0709
01-keuken
02-restaurant.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bekroonde verfijning met een Michelinster

We verwelkomen u graag voor een culinaire ervaring in ons restaurant De Heeren van Harinxma. Hier kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

De Heeren van Harinxma is, als enige in Friesland, bekroond met een Michelinster.

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt gewerkt met eerlijke en lokale producten. Om de authentieke smaak van Friesland te kunnen serveren werken we, voor zover mogelijk, altijd met lokale leveranciers die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

We hebben een eigen moestuin waar we verschillende producten, kruiden en specerijen verbouwen om toe te voegen aan onze heerlijke gerechten.

Onze wijnkelder

Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkisyan hebben een weergaloze collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weten bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren. Met veel enthousiasme en kennis vertellen ze u graag alles over de verschillende wijnen om u de ultieme culinaire ervaring te bieden.

We vragen u vriendelijk om rekening te houden met de kledingvoorschriften tijdens de lunch en het diner ‘smart casual’ (geen korte broeken boven de knie (heren), geen slippers en geen petten of hoeden).

Honden zijn niet toegestaan in onze restaurants.