Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ontdek Leeuwarden

Met het Ontdek Leeuwarden combineert u een driedaags verblijf (2 overnachtingen) op Landgoed Lauswolt met een bezoek aan het Fries Museum of maakt u de Friese Food Tour.

Dit arrangement laat u kennismaken met de ware luxe die Landgoed Lauswolt u te bieden heeft. Van het moment dat u arriveert tot aan het moment van vertrek wordt u volledig door ons team in de watten gelegd. 

U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden.

Uw bezoek aan Leeuwarden kunt u inplannen op een dag naar keuze. Ontdek de gezellige, historische binnenstad met bijzonder veel monumenten en pittoreske grachten. 

Terug op Landgoed Lauswolt kunt u genieten van alles wat ons hotel u te bieden heeft. 

Nog een bezoek aan de wellness of een duik in het zwembad? Of liever met een goed boek lekker op de bank? Alles kan.

’s Avonds kunt u dineren in ons wederom met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma of in onze laagdrempelige bistro Nijeholt. Dit is niet inbegrepen in het arrangement, derhalve raden we u aan dit vooraf te reserveren als u hier gebruik van wilt maken.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. 

Gedurende het verblijf is er alle gelegenheid voor een bezoek aan de wellness, een mooi rondje golf, of een duik in het zwembad. En uiteraard uw bezoek aan Leeuwarden. 

Zo wordt het een geweldig en onvergetelijk verblijf.

Ware luxe zit niet in grote dingen. Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot. We hopen u snel te mogen begroeten. 

Bij het arrangement zijn inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood
  • Twee maal de overnachting op een sfeervolle Comfortabele hotelkamer 
  • Twee maal het Champagne ontbijt aan tafel geserveerd 
  • Een toegangsbewijs voor het Fries Museum of Friese Food Tour 
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur 
  • U betaalt pas in het hotel