Van de Friezen, voor de Friezen

Te gast in eigen provincie, u bent van harte welkom op Landgoed Lauswolt! 'Opfriesen', dat is opladen in Friesland style.

Op 10 december hebben we, speciaal voor inwoners van Friesland, een spectaculaire aanbieding. Doordat een grote groep plotseling niet komt, hebben we op die dag weer veel kamers beschikbaar. Het lijkt ons leuk om u als Friezen een keer de Ware Luxe van Lauswolt te laten ervaren. We zijn ontzettend 'Grutsk' op wat we doen en willen dit graag met u delen.

Komt u 'Opfriesen' in Beetsterzwaag? Neus in de wind en opladen in de natuur! 

'Wolkom' op Landgoed Lauswolt.

'Opfriesen' in Beetsterzwaag

Als u kunt aantonen dat u op dit moment woonachtig bent in Friesland, dan kunt u gebruik maken van deze speciale aanbieding. Op zaterdag 10 december 2022 kunt u komen genieten van een heerlijk verblijf in ons hotel voor € 149,00, op basis van twee personen.

Deze aanbieding is inclusief:

 

  • Ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood
  • Een overnachting op een prachtige kamer of suite
  • Een heerlijk Champagne ontbijt met mooie Friese producten
  • Vrij gebruik van zwembad, sauna en Turksstoombad in The Art of Beauty by Lauswolt
  • Vrij parkeren
  • Vrij gebruik van onze hotel fietsen

Geniet van de gezonde, frisse lucht in de bossen van Beetsterzwaag! Bij onze recepties hebben we de mooiste wandelroutes voor u klaarliggen en ook aan verrassende mountainbikepaden geen gebrek in de omgeving. Er zijn genoeg mogelijkheden om te kunnen 'Opfriesen' in uw eigen prachtige provincie. 

Maak de ervaring compleet

Om uw mooie ervaring helemaal compleet te maken, verwelkomen we u graag voor een culinaire beleving in ons restaurant De Heeren van Harinxma, bekroond met een Michelinster. Hier kunt u genieten van de mooie gerechten, waarin u ook de Friese invloeden zult herkennen.

Bij het reserveren van uw tafel tijdens de 'Friese nacht' op 10 december, krijgt u van ons een heerlijk Champagne aperitief aangeboden voorafgaand aan het diner. 

 

Reserveer uw verblijf via e-mail

Reserveer uw verblijf telefonisch