Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

The Art of Beauty by Lauswolt

Onze wellness biedt alles wat u zich maar kunt wensen voor totale ontspanning.

Laat uw dagelijkse zorgen los en begin de dag met een heerlijke duik in ons binnen- en buitenzwembad of kom na een intensieve dag tot rust in onze sauna of Turks stoombad.

Volledig uitgerust? In onze fitnessruimte staan verschillende fitnessapparaten en attributen voor u klaar om een stevige work-out te doen.

Het salonprogramma

Het salonprogramma van The Art of Beauty by Lauswolt biedt voor ieder wat wils. U komt echt tot rust tijdens een heerlijke lichaamsmassage,of een manicure of pedicure van O.P.I of een Orlane gezichtsbehandeling afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

Afhankelijk van de huidbehoefte hebben de massagegrepen een drainerend, verstevigend of liftend effect. De weldadige massages dompelen u onder in een bad van ontspanning en zijn tegelijkertijd ultra- effectief. De huid hervindt zowel haar balans als haar jeugdigheid. Warmte, zachtheid en ontspanning, gecombineerd met ultra-effectiviteit.

Orlane: French Haute-Cosmétique

Orlane introduceerde als eerste Franse cosmeticamerk anti-aging verzorging met een wetenschappelijke benadering, gebaseerd op het concept van ‘re-education’. Sinds 1947 baseren de Orlane-laboratoria zich met het exclusieve B21 Bio-Energetisch Anti-Aging Complex op het fabuleuze potentieel van energie in de huid. De huid leert opnieuw gebruik te maken van haar oorspronkelijke vermogens en deze te verbeteren, te maximaliseren en te herstellen.

‘Your skin is amazing and Orlane restores all of its powers.’

Reserveren

Neem telefonisch contact met ons op

Stuur ons een e-mail