Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom op Landgoed Lauswolt

De prachtige omgeving in Beetsterzwaag leent zich uitstekend om te ontspannen. Wandelen, fietsen, culinair genieten in onze restaurants of tot rust komen in onze Spa & Wellness...


We verwelkomen u graag op ons landgoed! 

Genieten zit in ware luxe ...

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt.

Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden in deze prachtige omgeving en u te laten genieten van de Friese gastvrijheid.

Ware luxe zit in kleine dingen en in die kleine dingen, zijn wij heel groot

Ons hotel beschikt over alle faciliteiten die ervoor zullen zorgen dat u volledig kunt ontspannen en genieten tijdens uw verblijf op Landgoed Lauswolt. Onze Spa & Wellness ‘The Art of Beauty by Lauswolt’ en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden u alle mogelijkheid om te ontspannen. Onze hotelfietsen staan tot uw beschikking om de prachtige bosrijke omgeving te verkennen.

Maar ook op culinair gebied is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. Trots zijn wij op onze twee restaurants met ieder een verschillende beleving. In restaurant De Heeren van Harinxma merkt u onze passie voor details. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Ons tweede restaurant is Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Geniet in een ongedwongen huiskamersfeer van gerechten bereid met eerlijke streekproducten.

 

Het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Wij kijken uit naar uw komst.

Met gastvrije groet,


Marc van Gulick
Directeur