Snel, goed en lekker

In 2017 hebben we een tweede restaurant geopend op Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt. Vanuit dezelfde keuken als de Heeren van Harinxma worden hier gerechten van onze bistrokaart geserveerd: laagdrempelig, snel, goed en lekker.

Bistro Nijeholt is een fantastische aanvulling op De Heeren van Harinxma. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd. Zo houden we de prijs op een aantrekkelijk niveau.

Daarbij serveren we toegankelijke soepele wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk.

We zijn trots op het feit dat Bistro Nijeholt al zo snel is bekroond met een Bib Gourmand, en is opgenomen in de Lekker 500.

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

 

Vanaf 2 juni 2020 ontvangen wij ook weer gasten, zonder hotelreservering, in Restaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Dit zal echter in eerste instantie alleen kunnen voor lunch in Restaurant De Heeren van Harinxma.

Helaas kunnen wij u, zonder kamerreservering, nog niet ontvangen voor diner reserveringen vanwege de beperkte capaciteit die de huidige Covid-19 richtlijnen van het RIVM met zich meebrengen. Dit geldt in ieder geval tot 1 juli 2020. Natuurlijk bent u van harte welkom voor lunch. Voor het maken van uw reservering neemt u contact op met de receptie van het landgoed: telefonisch: 0512381245 of per e-mail: info@lauswolt.nl 

 

RESERVEREN BIJ BISTRO NIJEHOLT

MENU BISTRO
OPENINGSTIJDEN BISTRO
RESERVEREN BISTRO
WEBSITE HEEREN VAN HARINXMA
DE HEEREN VAN HARINXMA
CULINAIRE ARRANGEMENTEN
DE LOUNGE
ONS TERRAS