Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Geniet van de warmte en gezelligheid

Ons tweede restaurant op Landgoed Lauswolt is Bistro Nijeholt. In het sfeervolle restaurant worden met dezelfde (h)eerlijke streekproducten als in ons restaurant De Heeren van Harinxma, de gerechten met een meer eenvoudige bereiding geserveerd. Bistro Nijeholt staat onder leiding van Chef de Cuisine Seb Smit.

Grutsk op onze bistro

Geniet van uw lunch of diner in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Daarbij serveren we toegankelijke soepele wijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk.

Ons sfeervolle restaurant is opgenomen in de Lekker 500 en met trots kunnen we zeggen dat Bistro Nijeholt inmiddels een schot in de roos is voor de gasten uit de omgeving en onze hotelgasten. Voor de vierde keer op rij is onze Bistro bekroond met een BIB GOURMAND, dit is een erkenning voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En daar zijn wij ‘Grutsk’ op!

We stellen het enorm op prijs dat u onze kledingvoorschriften respecteert en vragen u deze te volgen; tijdens de lunch en het diner zowel op het terras als in de restaurants gepast of ‘smart casual’ (geen sportkleding/badjassen of hele korte broeken, een bermuda is prima), geen slippers en geen petten of hoeden. Honden zijn niet toegestaan in onze restaurants.