Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Alles wat u nodig heeft om te ontspannen


Natuurlijk zijn al onze kamers en suites voorzien van alle faciliteiten die u van een vijfsterrenhotel mag verwachten. Maar het mooiste aan een verblijf in ons hotel is de omgeving. Vanuit elke kamer heeft u een uniek uitzicht op ons prachtige landgoed. Vanwege ons historische pand, is er geen kamer identiek. Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de beschikbare kamers en suites. 

Hier wordt u na een stille nacht niet wakker van de geluiden van de stad, maar van de geluiden van de ontwakende natuur.

‘Lekker koese’ noemen we dat in Friesland. Oftewel: lekker slapen.

Comfortabele Kamer

Onze Comfortabele Kamers zijn gelegen in het historische gedeelte van het landgoed en zijn beschikbaar met een kingsize bed of een twin bed. De afmetingen van de Comfortabele Kamers variëren van 24 m2 tot 33 m2. 

 

MEER INFORMATIE

Luxe Kamer

Onze Luxe Kamers zijn beschikbaar met een kingsize bed of een twin bed. Een aantal kamers beschikken over een balkon. De afmetingen van de Luxe Kamers variëren van 25 m2 tot 48 m2. Een aantal Luxe Kamers zijn gelegen in het historische gedeelte.

 

MEER INFORMATIE

Junior Suite

Onze luxe Junior suites zijn beschikbaar met een kingsize bed of een twin bed. Veel Junior suites beschikken over een balkon. De afmetingen van de Junior suites variëren van 34 m2 tot 51 m2. Een aantal Junior suites zijn gelegen in het historische gedeelte.

 

MEER INFORMATIE

Panorama Suite

Onze prachtige Panorama Suites zijn beschikbaar met een kingsize bed of een twin bed. Veel Panorama Suites beschikken over een balkon. De afmetingen van de Panorama Suites variëren van 49 m2 tot 57 m2.

 

MEER INFORMATIE

Royal Suite

Onze sfeervolle en ruime Royal Suites zijn beschikbaar met een kingsize bed of een twin bed. Er zijn twee Royal Suites beschikbaar in ons hotel. De royale kamer beschikt over een luxueuze badkamer met een ruime woonkamer en aparte slaapkamer. De afmeting van de Royal Suites is 80m2. 

 

MEER INFORMATIE