Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Culinair genieten op Landgoed Lauswolt

Op Landgoed Lauswolt leggen we onze gasten graag in de watten. Voor een culinaire ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Onder leiding van Chef de Cuisine Seb Smit worden de meest verfijnde en heerlijke gerechten gemaakt voor onze twee restaurants, ieder met een eigen beleving. 

In restaurant De Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure streekproducten. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Bistro Nijeholt is bekroond met een Bib Gourmand. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden hier in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd.

We stellen het enorm op prijs dat u onze kledingvoorschriften respecteert en vragen u deze te volgen; tijdens de lunch en het diner zowel op het terras als in de restaurants gepast of ‘smart casual’  (geen sportkleding/badjassen of hele korte broeken, een bermuda is prima), geen slippers en geen petten of hoeden. Honden zijn niet toegestaan in onze restaurants.