Wellness weken

Zo langzamerhand laten we de winter achter ons en kijken we vooruit naar de lente. Om uw huid en lichaam alvast voor te bereiden op het voorjaar hebben we een prachtig arrangement samengesteld; het speciale ‘Wellness weken arrangement’.

Bij binnenkomst serveren wij een heerlijke lunch waarbij u uit 3 verschillende gerechten kunt kiezen. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreide Orlane gezichtsbehandeling, een ontspannende massage en het hydromassagebad. Onze schoonheidsspecialistes leggen u volledig in de watten! Tussen de behandelingen door kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de sauna en het Turks stoombad.

Na een volledig verzorgde middag overnacht u in een Deluxe hotelkamer waarna u de volgende ochtend aanschuift voor het Champagne ontbijt. Wenst u het verblijf uit te breiden met een diner in een van onze beide restaurants dan maken we natuurlijk graag de reservering in orde.

 

Het wellness weken arrangement bestaat uit:

- Ontvangst met een heerlijke lunch

- De mogelijkheid om al vroeg in te checken vanaf 11.00 uur (op basis van beschikbaarheid)

- Orlane gezichtsbehandeling, 60 minuten (keuze uit de Hydratant of de Anti-Fatigue behandeling)

- Rug-, nek-, en schoudermassage, 25 minuten

- Hydromassage bad met essentiële oliën, 20 minuten

- Gebruik van zwembad, sauna, Turks stoombad

- Badjassen en slippers

- Wellness presentje

- Overnachting op basis van een Deluxe hotelkamer

- Uitgebreid Champagne ontbijt

 

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 319,00 per persoon.

Het is mogelijk om het arrangement verder uit te breiden met behandelingen naar keuze.

Dit arrangement kunt u reserveren van 4 maart tot en met 30 april 2024 op alle weekdagen, op basis van beschikbaarheid. Reserveren kan telefonisch via 0512 - 38 12 45 of per email via info@lauswolt.nl.