Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom op Landgoed Lauswolt

 

Onze staf vormt de ziel van ons hotel. Zij begrijpen dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien, ware luxe kun je alleen voelen.

Wat ware luxe is, is voor iedereen anders. Maar op Landgoed Lauswolt zijn er genoeg mogelijkheden om aan ieders wens te voldoen.

 

Kamers en suites

Het Landgoed biedt 59 luxe kamers en suites, waaronder karakteristieke historische kamers en een in 2021 gerenoveerde vleugel. Naast het landgoed staat een apart gebouw; Het Koetshuis, een groepsaccommodatie met 7 luxe kamers en suites, ieder met een eigen badkamer.

Onze restaurants

In restaurant De Heeren van Harinxma, kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure streekproducten. Dit restaurant is, bekroond met een Michelinster. Het tweede restaurant is Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden hier, met een eenvoudigere bereiding de gerechten geserveerd.
Beide restaurants zijn onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop.

Ontspanning

Mogelijkheden voor ontspanning zijn er volop in Spa & Wellness; the Art of Beauty. Laat uw dagelijkse zorgen even los en begin de dag met een heerlijke duik in ons binnen- en buitenzwembad of kom na een intensieve dag tot rust in de sauna of Turks stoombad.

Ook staat Landgoed Lauswolt bekend om de naastgelegen 18-hole golfbaan Golf & Countryclub Lauswolt. Tijdens uw ronde golf kunt u genieten van het prachtige bos, de weides en de rust.

Friesland is een bijzondere, karakteristieke provincie die bekend is om zijn meren, het weidse landschap en de 11 Friese steden. Landgoed Lauswolt ligt midden in het bos naast het pittoreske dorpje Beetsterzwaag. Het landgoed en het nabijgelegen natuurgebied is een prachtige plek om te wandelen of fietsen.


Kortom: er is heel veel te doen. Wij vinden het vooral belangrijk dat u doet waar u voor komt. Ook als dat helemaal niks doen is.