Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

2-daags Ware Luxe Arrangement

Dit arrangement laat u kennismaken met de ware luxe die Landgoed Lauswolt u te bieden heeft. Van het moment dat u arriveert tot aan het moment van vertrek wordt u volledig door ons team in de watten gelegd. Dit arrangement is beschikbaar van begin januari tot eind april 2019.

U wordt ontvangen met koffie en thee met een echte Friese lekkernij. Nadat u in uw comfortabele 2-persoons kamer bent ingecheckt is het aan u hoe u de tijd wilt besteden. Nog een bezoek aan de wellness of een duik in het zwembad? Of liever met een goed boek lekker op de bank? Meteen lekker aan tafel? Alles kan.

’s Avonds dineert u in ons met 1 Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma. U begint met een Champagne aperitief en geniet van een 5-gangen diner boordevol culinaire verrassingen. Eén van de gangen geniet u in de keuken aan de chef’s table. Vanzelfsprekend serveren we bijpassende wijnen bij alle gangen. Na het diner sluit u de avond af in onze lounge waar u geniet van ons Mokka servies.

Na een heerlijke nacht wordt u uitgerust wakker en maakt u zich op voor ons geweldige ontbijt, met Champagne. 

Door de late check-out kunt u nog tot 15u30 gebruik maken van uw kamer. Ook dat is ware luxe. Zo heeft u alle gelegenheid voor een bezoek aan de wellness, een mooi rondje golf, of een duik in het zwembad.

Zo wordt het een geweldig en onvergetelijk verblijf.

Ware luxe zit niet in grote dingen. Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot. We hopen u snel te mogen begroeten.

Reserveer dit arrangement