Belangrijk nieuws

Door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid, is Landgoed Lauswolt en zijn restaurants tot en met 6 april gesloten. Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer u op dit moment niet te kunnen verwelkomen maar gaan ons nu voor de volle 100% voorbereiden om u vanaf 7 april weer te mogen ontvangen en u de ‘Ware Luxe’ te laten beleven, zoals u van ons gewend bent. Voor toekomstige reserveringen of voor vragen zijn wij zijn momenteel 24 uur per dag bereikbaar via info@lauswolt.nl of via 0512 - 381245.

Voor uw bestaande reserveringen tot en met 6 april nemen wij spoedig contact met u op.

Hierbij spreek ik de wens uit elkaar binnenkort, in goede gezondheid, weer te mogen ontmoeten op ons mooie landgoed.

Pas goed op elkaar!  

Met een gastvrije groet,

Marc van Gulick 

Welkom bij Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.

Vanzelfsprekend beschikt ons hotel over de faciliteiten die je mag verwachten van een vijfsterrenhotel. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning.

Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merkt u onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook onze Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Maar het echte geheim van Lauswolt zit in onze mensen. Zij vormen de ziel van ons hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Welkom op Landgoed Lauswolt.

GOLFEN OP LANDGOED LAUSWOLT
MEETINGS & EVENTS
ONZE HEALTH & SPA
DE HEEREN VAN HARINXMA
BISTRO NIJEHOLT
TROUWEN
ALLE ARRANGEMENTEN

TripAdvisor